Enigma Barbarossa. Ce ştia Stalin Vezi mărit

Enigma Barbarossa. Ce ştia Stalin

David E. Murphy

ISBN: 978-973-32-0918-8;
Pagini: 328;
Format: 17x24 cm;
An apariţie: 2013

Detalii suplimentare

21,00 lei

Add to wishlist

    David E. Murphy, un veteran al Războiului Rece, a fost adjunctul şi apoi şeful staţiei CIA din Berlin, din 1954 până în 1961. Ulterior, la sediul agenţiei din Statele Unite, a condus „operaţiile sovietice” până la retragerea sa, în anii ’70. Este coautor, alături de Serghei A. Kondraşev şi George Bailey, al lucrării Battleground Berlin: CIA vs. KGB in the Cold War.

    „David Murphy aduce o viziune incisivă, aceea a unui fost profesionist al intelligence-ului, în scenariul dramatic al Operaţiei Barbarossa. Rezultatul este multitudinea de informaţii suplimentare pe care le adaugă modului în care interpretăm acţiunile lui Stalin şi cel de-al Doilea Război Mondial.” (David Stafford)

    Enigma Barbarossa. Ce ştia Stalin este o relatare fascinantă şi meticulos documentată a presupunerilor greşite şi a erorilor de judecată care au culminat cu invadarea Rusiei de către Hitler, în iunie 1941. Nimeni până acum nu a reuşit să documenteze atât de complet această perioadă fatidică.” (Henry A. Kissinger)

    „Captivantă şi pătrunzătoare, investigaţia acestui ofiţer de informaţii pune într-o nouă lumină uriaşa eroare comisă de Stalin, una din cele mai mari enigme ale războiului, relatând evenimentele într-o manieră plină de suspans, similară unui thriller de război.” (Simon Sebag Montefiore)

Comentarii

Scrie un comentariu

Enigma Barbarossa. Ce ştia Stalin

Enigma Barbarossa. Ce ştia Stalin

ISBN: 978-973-32-0918-8;
Pagini: 328;
Format: 17x24 cm;
An apariţie: 2013

Scrie un comentariu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Vă recomandăm și: