Newsletter


Utile

Pentru relaţii şi comenzi telefonice:
    Tel.: 021 319 58 88
    E-mail: pr@edituramilitara.ro

Punct de informare/desfacere:

    Biblioteca Militară Naţională
    Bdul Elisabeta nr. 24, sector 5
    Bucureşti
    (Palatul Cercului Militar Naţional)

Termeni de confidenţialitate

Termeni generali

Acest site funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informaţiile conţinute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum şi orice alte date) sunt proprietatea Editurii Militare şi sunt apărate de legea română şi convenţiile internaţionale pentru protecţia drepturilor de autor. Niciun material nu poate fi reprodus, parţial sau integral, fără permisiunea anterioară a Editurii. Toate drepturile sunt rezervate.

Editura Militară nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare.

Editura nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio paguba adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descărcarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri (link). Editura Militară nu îşi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre cărţi, autori şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor titlurilor afişate.
Editura îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă un anumit titlu a fost epuizat.

 

Termeni de confidenţialitate

Editura Militară apreciaza încrederea pe care o manifestaţi navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda niciunei alte părţi baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

VIZITÂND SITE-UL NOSTRU, SUNTEŢI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE ÎN ACEST DOCUMENT.


Evenimente

Cele mai vândute